London beer competition GOLD

Deze bekroonde Belgische bieren van de London Beer Competition 2022 moet je proeven! Meer nog deze zouden standaard bij u thuis op het rek moeten staan....voor onvoorziene omstandigheden met vrienden!


In deze ‘Bière Brut‘ zit maar liefst 40% Chardonnay druiven. We spreken hier dus niet zomaar over een bier maar van een ‘Belgian Hybrid Brew’.

Dit speciale aperobier wordt 3 keer gegist: 1 gisting voor het druivensap, 1 gisting voor het basisbier en dan een 3e belangrijke gisting waarin de echte aroma symbiose tussen het bier en druiven plaatsvindt. Hierdoor is dit hybride bier heel droog, heeft bijna geen restsuikers en een hoog alcoholgehalte van 11.5%In de gisting worden atypische gisten gebruikt uit de wereld van de natuurwijnen. Dit geeft het bier een uniek vinieus aroma.

De exclusieve fles, van Italiaanse design, is zwart gecoat waardoor er nooit een nefaste lichtimpact op de smaak van het bier komt.


Wie bier drinkt, valt snel in slaap. Wie lang slaapt, zondigt niet en wie niet zondigt komt in de hemel. Laten we dus bier drinken.

Maarten Luther, ca. 1520


Delen - Pin it