BIEREN

En zeg nu zelf, wat is er fijner dan samen te genieten van het allerbeste van onze meesterbrouwers?

Wij selecteerden alvast enkele fantastische bieren in 75cl formaat en 33cl. Bieren ideaal als smaakmaker tijdens een gezellige avond, bieren om na te maaltijd nog wat te keuvelen of als start bij de Bapas.

Net zoals goede wijn het best veroudert in een magnum, veroudert een kwaliteitsbier het mooist in zo’n groot exemplaar. Dat is al één goede reden om voor een grote fles te kiezen.

Een trouwfeest in het vooruitzicht en op zoek naar een passend bier om te schenken tijdens de receptie? Een crowd-pleaser? Contacteer ons via info@bierchic.be of 0486/902698. Of bezoek onze B'Chic@Wedding pagina voor de mogelijkheden. Kwantumkorting!

Wat is Kwantumkorting?

Dit is korting die Bier Chic aan haar afnemer kan bieden bij een grotere dan normale bestelling.

Vanaf een afname van 10 dozen gelijk aan 60 flessen is er een korting voorzien.

Dit komt ongeveer overeen aan 360 glazen van uw gekozen bier.

Voorbeeld receptie 100 personen: 3 glazen per persoon.

 

Wat zijn Brut Bieren?

Brut Bieren zijn sterke blonde bieren die worden gerijpt naar het voorbeeld van de méthode traditionnelle dat gebruikt wordt bij de productie van champagne.

Er wordt champagnegist aan toegevoegd die zorgt voor een zachte, mooie schuimkraag, een drogere afdronk en een blijvende parelling in het glas zoals bij de beste champagnes.

Bij de méthode traditonnelle worden de 75 cl.-flessen regelmatig een kwartslag gedraaid en lichtjes gekanteld tot alle gist is verzameld in de flessenhals. Vervolgens wordt de gist bevroren en verwijderd en wordt de fles opnieuw bijgevuld.

Zo ontstaat een uitermate sprankelend bier.

 

Delen - Pin it