JULIA "The Birth"

33clCURIEUSE NEUS

75cL


Julia is een blond aperitief van dubbele gisting, dat een fris en evenwichtig gehemelte heeft met hints van fruitige smaken, een lichte bitterheid met een fluweelzachte smaak! ​

Als u om details geeft, moet u het volgende weten: ​ Julia heeft hoge gisting en hergisting op fles ondergaan. Het is doordrenkt met Cascade en Amarillo-hop; de fruitige elementen van Julia. Gebrouwen met gemoute gerst en tarwe, is het uiterlijk enigszins troebel geworden.

Eeen ideaal aperitief, een dorstlesser in de zomer bij de barbecue!

 

Artisanaal Belgische tripel, amber-blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd. Hij heeft een roodachtige kleur met aroma's van banaan en abrikoos. Een gemoute geur met een zeer licht gehopt accent. Vol van smaak, krijdig en een droge nasmaak. Heerlijk!!

Ze maken “Pintjes van Brussel”. Genesteld in de  Marollen, na een growfunding begin 2015, ligt de brouwerij En Stoemelings.

 

Triple de soif!

 


MARTHA "Sexy Blond"

33cl


Sterk blond bier van hoge gisting met nagisting op fles, bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals hoogwaardige gemoute gerst en drie soorten aromatische hop uit België.


TERREST "Golden tripel"

33CL


Deze Golden Tripel is een allemansvriend: fris en mooi uitgebalanceerd. Het bier neigt hoppig maar is geen IPA. Je proeft volop de kruiden maar niet overdadig.”.


COAST "Aperitiefbier"

33cl


Uitverkocht

6 x 33cl COAST 7% vol.alc.

€ 15,60
Uitverkocht
Uitverkocht

6 x 33cl COAST 7% vol.alc.

€ 15,60

Bier van hoge gisting met nagisting op de fles Ideale schenktemperatuur 4°-6°Lekkere fruitige toetsen van citrus en pompelmoes en een mooi evenwicht tussen bitter en zoet.


KEYTE "Oostendse tripel"

75cl/33cl


Keyte is een zachte goudblonde tripel van hoge gisting. Je ruikt fruit en de specifieke geur van kandijsiroop.Verkrijgbaar in 75cl en 33cl.

VOEG JE ACCESSOIRE TOE

BOB opener

€ 12,00

BOB opener

€ 12,00

Deze multifunctionele fles- en blikopener BOB combineert functie met esthetiek. Perfect voor het openen van vacuümdeksels, kroonkurken, drankblikjes en champagne. Een handige tool die het leven efficiënter maakt. Een uitstekend ontwerp van topkwaliteit met een lange levensduur. Ontworpen door Kiboni.

Deze innovatieve champagnefles opener is niet alleen een geweldige blikvanger maar vooral een superhandig gadget. De Hoopla ligt comfortabel in de hand en lost op elegante wijze een eeuwenoud probleem op: het voorkomt dat champagnekurken ongecontroleerd in de lucht schieten en schade veroorzaken. Hoopla is een onmisbaar accessoire voor de bier brut- champagnekenner en een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

HOOPLA eik

€ 21,00

HOOPLA eik

€ 21,00

Deze luxe versie van de champagne- brut bier opener is vervaardigt uit eikenhout en verpakt in een luxe doosje. Een geweldig cadeau voor elke gelegenheid!

CORKY

€ 8,00

CORKY

€ 8,00

Stijlvol, handig en zeer functioneel: deze champagne-brut bier stopper met zijn fraaie hendel van roestvrij staal.