MARY WHITE Vodka


Cocktail idee!

MARY WHITE Vodka 70cl & 5cl

€ 41,00
Cocktail idee!
Cocktail idee!

MARY WHITE Vodka 70cl & 5cl

€ 41,00

Mary White Vodka

Om de erfenis van Mary White, de ongekroonde koningin van de smokkelaars, te vieren, selecteerden ze bij Deluxe Distillery in Kuurne ( België ) de fijnste granen en distilleerden die tot in de perfectie. Hun meester-distilleerder voegde gemoute gerst toe in precieze verhoudingen voor een stout karakter met een een zwoele smaak. Wie Mary White Vodka drinkt, ervaart een uitgesproken graantoets in de neus, een volledig ontwikkelde tintelende smaak in de mond, een zachte en zijdezachte textuur op de tong en een epische afdronk.

Drink Mary White Vodka puur of als onmisbaar ingrediënt in je favoriete cocktail!


ESPRESSO MARTINI


De Espresso Martini is een after dinner cocktail die absoluut niet mag ontbreken na een heerlijke zomerbarbecue! DE perfecte vervanger voor de koffie na de maaltijd. Zacht van smaak maar met genoeg karakter.

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  • 3cl MARY WHITE Belgian premium Vodka
  • 1 cl Kahlúa
  • 1 cl suikersiroop
  • 1 kopje espresso
  • 3 koffiebonen

Koel een cocktailglas voor, type Martini, door het te vullen met gemalen ijs of enkele ijsblokjes en water. Giet met behulp van een maatbeker alle ingrediënten, met uitzondering van de espresso en de koffiebonen, in de shaker. 

Vul de shaker vervolgens met enkele droge ijsblokjes, 6, gevolgd door het kopje espresso. Sluit de shaker af, giet het ijs uit het gekoelde glas.

Shake alles stevig gedurende 10 seconden en giet alles door een cocktailzeef in het gekoelde glas.

Afwerking

Leg zachtjes de drie koffiebonen in de schuimlaag van de cocktail.

Geniet ervan!