Onze feestbox is zorgvuldig samengesteld met TERREST frisse en kruidige tripel, KEYTE kriek met dagverse heerlijke kersen en frambozen, MARTHA BIER brown, SKOLL artisanale limonade, WALTSON traditionele ambachtelijke chips.

Belgische kwaliteitsproducten om te genieten met vrienden en familie. Ideaal als gechenk!

Dit alles mooi verpakt in een witte luxe doos!

Onze feestbox is zorgvuldig samengesteld met MARTHA BIER blond, brown & red, SKOLL artisanale limonade, WALTSON traditionele ambachtelijke chips.

Belgische kwaliteitsproducten om te genieten met vrienden en familie. Ideaal als gechenk!

Dit alles mooi verpakt in een witte luxe doos!

JULIA als relatiegeschenk? Verpakt in een aantrekkelijk, elegant design, is Julia er voor iedereen. Julia slaagt erin om alle zintuigen te prikkelen van elke levensgenieter.

De Julia "The Birth" gift box bevat:

  • 4 x Julia "The Birth"
  • Exclusief glas Julia

Julia "The Birth" is een blond aperitief gebrouwen met twee hopsoorten die fruitige, citrus toetsen in de neus bezorgen.

De Julia "Sunny Joy" bevat:

  • 2 x Julia "The Birth"
  • 2 x Julia "Sunny Joy"
  • Exclusief glas Julia

Julia "Sunny Joy" de zon in je glas! Een uniek combinatie van Simcoe en citra hop. Een bier met een troebel uiterlijk en een zachte afdronk.

NIEUW!

Artisanaal Belgische tripel, amber-blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd. Hij heeft een roodachtige kleur met aroma's van banaan en abrikoos. Een gemoute geur met een zeer licht gehopt accent. Vol van smaak, krijdig en een droge nasmaak. Heerlijk!!

Ze maken “Pintjes van Brussel”. Genesteld in de  Marollen, na een growfunding begin 2015, ligt de brouwerij En Stoemelings.

EEN MUST HAVE/ORIGINEEL GESCHENK

Dit geschenk bestaat uit 2 flessen CURIEUSE NEUS 75cl en 2 glazen EN STOEMELINGS.

Alc. 7.0% . 75cl

Ingrediënten : water, mout, hop, gist.
( met gluten )

VIVA GIFT BOX

€ 40,00

VIVA GIFT BOX

€ 40,00

Deze VIVA feestbox is zorgvuldig samengesteld en verpakt in een mooie doos.

In Viva zit meer dan 20 jaar Belgische brouwervaring van meesterbrouwer Marc Kelgtermans (ex KULeuven, InBev & Duvel Moortgat).

 

Deze innovatieve champagnefles opener is niet alleen een geweldige blikvanger maar vooral een superhandig gadget. De Hoopla ligt comfortabel in de hand en lost op elegante wijze een eeuwenoud probleem op: het voorkomt dat champagnekurken ongecontroleerd in de lucht schieten en schade veroorzaken. Hoopla is een onmisbaar accessoire voor de bier brut- champagnekenner en een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

HOOPLA EIK

€ 21,00

HOOPLA EIK

€ 21,00

Deze luxe versie van de champagne- brut bier opener is vervaardigt uit eikenhout en verpakt in een luxe doosje. Een geweldig cadeau voor elke gelegenheid!

Deze multifunctionele fles- en blikopener BOB combineert functie met esthetiek. Perfect voor het openen van vacuümdeksels, kroonkurken, drankblikjes en champagne. Een handige tool die het leven efficiënter maakt. Een uitstekend ontwerp van topkwaliteit met een lange levensduur. Ontworpen door Kiboni.

CORKY

€ 8,00

CORKY

€ 8,00

Stijlvol, handig en zeer functioneel: deze champagne-brut bier stopper met zijn fraaie hendel van roestvrij staal.

Delen - Pin it