NIEUW!

 

Thrive wordt gemaakt volgens hetzelfde brouwproces als elk ander bier, met dezelfde vier basisingrediënten: water, gerst, hop en gist.

We vermijden alcohol door een gepatenteerde gist te gebruiken die de suikers die vrijkomen uit gerst niet omzet in alcohol tijdens de gisting. Op die manier hoeven we ons bier niet te dealcoholiseren en behouden we een mooie body.

Het enige echte verschil is dat we hoogwaardige eiwitten toevoegen om uw herstel te bevorderen

België is een van de hoogst aangeschreven landen ter wereld als het op bier maken aankomt. Het is dus waarschijnlijk geen toeval dat een innovatie als deze uit ons kleine landje komt. Zijn wij chauvinisten? Als het op bier aankomt, absoluut.

Thrive wordt gebrouwen in Vlaanderen in een ultramoderne brouwerij die al jaren alcoholvrije bieren produceert. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

De brouwer Wim aan het woord 

 

“Wiliesan is een eigenzinnig biertje. Ik noem het een Juicy Ale, licht bitter, maar dus zeker niet extreem en met veel aangename fruittoetsen, waarbij ik zelf vooral mango proef”, zegt Wim. “Het is gemaakt met een Japanse hopsoort, vandaar de ‘san’ in de naam. ‘San’ is Japans voor ‘mijnheer’ of ‘meester’. De naam Wilie is trouwens een samentrekking van de voornamen van mezelf en mijn vriendin.”

 

Het gebruik van de Japanse hopsoort Sorachi Ace zorgt ervoor dat dit bier een zekere bitterheid heeft alsook een mooi exotisch aroma.