VIVA                         "Extra Brut" 75CL


VIVA

€ 23,50

VIVA

€ 23,50

Viva wordt gekenmerkt door een droog, goed doordrinkbaar, fruitig, licht zuur en sprankelend karakter.

 


DAME JEANNE         "Brut sur Lie" 75CL


APERO!

"Brut sur Lie" is een champagnebier gemaakt volgens de méthode traditionelle. Het word geschonken in toprestaurants en werd op de Brussels Beer Challenge 2014 uitgeroepen tot beste brut bier.


DAME JEANNE      "Rozat" 75CLDE Vlier, BRUT         75CL


Dit brut bier werd gebrouwen op basis van krieken en verwondert door haar opvallend ronde karakter en de evenwichtige smakencombinatie van zuur, zoet en bitter.

 

Met “Brut” van Brouwerij De Vlier presenteren we u een echt feestbier. Ideaal voor het aperitief of gelegenheden die om bubbels vragen. Een bier met mooie frisse zuren door een complex gistingsproces. De hergisting met champagnegist zorgt voor een sterke koolzuurparel en een volle smaak.

Met smaakevolutie, niet gefilterd en ongepasteuriseerd. De uitstekende gezel bij een feestelijke gebeurtenis. U zoekt een alternatief voor een fles cava, crémant of champagne?
Zoek niet verder, u heeft ‘m gevonden.

 


VOEG JE ACCESSOIRE TOE

BOB opener

€ 12,00

BOB opener

€ 12,00

Deze multifunctionele fles- en blikopener BOB combineert functie met esthetiek. Perfect voor het openen van vacuümdeksels, kroonkurken, drankblikjes en champagne. Een handige tool die het leven efficiënter maakt. Een uitstekend ontwerp van topkwaliteit met een lange levensduur. Ontworpen door Kiboni.

Deze innovatieve champagnefles opener is niet alleen een geweldige blikvanger maar vooral een superhandig gadget. De Hoopla ligt comfortabel in de hand en lost op elegante wijze een eeuwenoud probleem op: het voorkomt dat champagnekurken ongecontroleerd in de lucht schieten en schade veroorzaken. Hoopla is een onmisbaar accessoire voor de bier brut- champagnekenner en een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

HOOPLA eik

€ 21,00

HOOPLA eik

€ 21,00

Deze luxe versie van de champagne- brut bier opener is vervaardigt uit eikenhout en verpakt in een luxe doosje. Een geweldig cadeau voor elke gelegenheid!

CORKY

€ 8,00

CORKY

€ 8,00

Stijlvol, handig en zeer functioneel: deze champagne-brut bier stopper met zijn fraaie hendel van roestvrij staal.